Blandade bilder från de senaste veckorna

Hej på er om vi har kvar några som kollar bloggen. 

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.


Under sommaren har vi varit på pappa Henkes släkts land i Mariefred. Träffat släktingarna från Frankrike, Wilma har busat med kusinerna från Halland, haft kräftskiva, badat och mycket mer. 



När Wilma låg i min mage kallade jag henne för Räkan. Vi visste ju inte vad det var för filur som var där inne. Räkan är något som hänger kvar hos Wilmas Gudmor Catrine :). Lite roligt, då hon älskar skaldjur, iallafall kräftor och räkor :) 



Kajsa och Wilmis busar :). 


Många turer till Parken Zoo har det blivit, då vi har haft säsongskort :). 


Wilma, jag och Eddie har åkt en sväng med pappa/morfar i Porschen. 


Wilma, Eddie, jag och Henke var iväg en söndag och kollade på långfilmen om Alfons Åberg. En väldigt nöjd tjej som var första gången på bio. Hade dock lite svårt att sitta still den sista kvarten :) 


Middag hemma hos Putte och Tess i Västerås. Wilma var väldigt förtjust i katterna Smilla och Svante :). 


Nya vinterkläder är inhandlade. Hade en förhoppning att vinteroverallen från förra året skulle passa, då den var lite stor. Det gick inte, hon har växt en massa på längden. Fick bli en Didriksson i år. Har hört gott om den, och den har fått bäst i test. Den är väldigt rymlig i modellen, så förhoppningsvis vi använda den nästa vinter. 



Wilma har fått några förtidiga födelsedagspresenter av mormor och morfar. Skrivbord och en snurrstol. Nu blir det pyssel i höst/vinter. Fattas en lampa och en hylla, sent allt klart. 

Var ju riktigt kul med nya bloggappen :). Nu får ni kanske lite mera uppdateringar, om det finns några läsare kvar???



RSS 2.0