Julafton, Juldagen & Annandagen.

I måndags på Julafton var vi först hos Farmor & Farfar och åt julmat och delade ut julklappar.

Till 17.00 var vi hemma hos Mormor & Morfar och åt mera julmat. Hella, Lasse, Linus, Ida och lilla My var också där. Efter maten kom tomten på besök. Wilma var först rädd och gömde sig under bordet. Det släppte när tomten kom in och började prata med henne. Hon hjälpte tomten att dela ut alla julklappar. Senare på kvällen när Wilma och My somnat spelade vi vuxna julklappsracet.

Juldagen var vi hemma och strosade i pyjamas länge och lekte med julklapparna. På em var det dags att åka till Mormor & Morfar igen för julmys med Putte & Tess som inte var med på julafton.

Annandagen åkte jag och Wilma ner på stan för att se vad de hade för rea på Polarn o Pyret, Zizzi & Brothers. Vi kom hem med en hel del och pappa Henke som var hemma med feber blev glad för sina kläder.

En toppen Jul med nära & kära.


Julafton

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna. Kommer mera inlägg snart. Vi har tagit en paus från bloggen, men nu är vi taggade igen.


Lucia firande på förskolan

Igår var jag, mormor, farmor, gammelmorfar och Evy på Wilmas Lucia firande på förskolan. Pappa Henke kunde inte komma loss från jobbet. De var så söta alla Lucior, tärnor, tomtar med flera. Wilma blev lite blyg när hon såg oss alla.




Strul med bloggen

Hej alla

Nu har vi bloggat dåligt. Bloggen har krånglat. Har gjort en massa inlägg, men de ville inte komma fram.

Lägger in lite bilder från de senaste veckorna.

Idag fick Wilma vara hos mormor, då hon hade ledig dag och jag är sjuk med feber och hosta. När hon kom hem hade hon med sig nybakade lussebullar. Hon hade gjort egna med pärlsocker på. Nu ska vi bygga ihop nya cykelvagnen.




Julmarknad

Igår träffade vi Catrine, Daniel och Daniel brorsdotter Cornelia för att gå på julmarknad. Det var väldigt kallt, så det blev en kort sväng. Vi gick till Mc Donalds och åt lunch. När vi kom dit träffade vi Sandra, Kim, Eddie och Ebba. Efter lunchen blev det fiskdamm för barnen.

Catrine, Daniel och Cornelia följde med hem till oss och fikade. Tjejerna lekte och hade superkul.

Till kvällen försökte vi sätta ihop ett pepparkakshus, men det gick sönder. Får se om vi ger det en andra chans. Jag fixade även en liten julgrupp på kvällen. Nu är det pyntat med julblommor, stjärnor och adventsljusstakar, några Rolf Berg tomtar och belysning i granen på framsidan. Innegranen väntar vi med.


RSS 2.0