Hemmadag

Idag tisdag har jag och Wilma varit lediga. Började dagen med handling. Sen kom Lars och Max och klippte sig. När de hade åkt fixade jag och Wilma med fågelmaten och pumpan vi köpte tidigare.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1495871/images/2012/pic_50900cbbe087c322f707f3a9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1495871/images/2012/pic_50900cd4e087c322e69fd8a0.jpg" class="image">


Leos Lekland

Idag kom Putte och Tess och hämtade Wilma på fm. De skulle åka till Leos Lekland i några timmar. Wilma fick pengar av Gammelmorfar och Evy när hon fyllde som skulle gå till Leos. Wilma var så taggad och stod länge och väntade i fönstret.

De hade super skoj. Lekte i timmar och åt lunch där. Wilma var trött och helt svettig när hon kom hem.

Resten av dagen blir det lek, bad och mys till kvällen.


Bowling och Mc Donalds

Idag på morgonen när Wilma så på Bolibompa spelade de bowling. Vi bestämde oss för att åka till bowlinghallen och äta på Mc Donalds. Vi frågade Melba och hennes pappa Daniel om de ville hänga på.

Wilma tyckte det var skoj. Blir helt klart flera besök.


Söndagens Barnkalas

I söndags klockan 14.00 var det dags för det efterlängtade barnkalaset. Wilma var så exalterad innan alla kom. Mormor hade varit snäll och bakat en massa gott fika. Alla barn lekte förfullt.

Strax innan alla skulle bege sig hemåt hade jag och Pappa Henke förberett en skattjakt. Alla barnen fick sätta sig i soffan och så läste jag ett brev från Pippi. Det var så kul att se allas min när jag visade brevet. De fick leta efter ett silver paket och i de fanns nyckeln till skatten, som var gömd i brudkistan. Alla barn fick varsin påse med godis.

De flesta åkte hem utom Catrine, Daniel, Moa, Suma och Åsa. Wilma och Moa lekte med alla presenter och klädde ut sig till prinsessälvor. Sen åkte jag, Catrine och Åsa och köpte mat till oss.

Hela kalaset blev superlyckat med två helt färdiga föräldrar.


Lördagens kalas

I lördags kom släkten klockan 17.00 för att fira Wilma. Vi bjöd på mat och tårta. Wilma fick en massa fina och roliga saker. Favoriten var kassaapparat från Gammelmorfar och Evy. Senare under kvällen lekte Wilma förfullt och ropade i mikrofonen - En kassa till.


Nya bilen

I onsdags var vi och hämtade våran nya bil. Superfin med en massa nya finesser. Wilma gillade doften i bilen och sa mamma det luktar godis här i bilen.


Wilma 3 år

I torsdags morse gick vi upp och sjöng för Wilma innan pappa Henke åkte till jobbet. En tagen tjej som gömde sig under täcket. Det första hon sa när vi kom in var - vart är Eddie och Catrine. Wilma visste att de skulle komma på hennes barnkalas och trodde att det skulle vara med.

Vi inledde dagen med att frysa. Mössa och tjocktröja på för vi hade snickare här som bytte våran ytterdörr. Det blev väldigt kallt inne. Sandra, Eddie och Ebba kom över på fm och överraskade oss med en blomma. Efter lek med dem åkte vi till Mc Donalds för lunch med mormor och efter det en sväng på Tuna Park. Wilma fick fina kalaskläder av mormor. Sen hem och fixa innan det var dags för mig att åka på personalmöte. Henke och Wilma fortsatte firandet hos farmor och farfar med pannkakstårta och paketöppning.

En helt färdig Wilma däckade hemma efter en fartfylld födelsedag.


Panta

Igår åkte jag och Wilma och pantade efter förskolan. Hon fick stå i kundvagnen och lägga in alla burkar och petflaskor. Oj vad detta var kul. Hon hade nog lätt kunnat stå i flera timmar och matat in burkar/petflaskor. Efteråt kom det funderingar var alla tog vägen.

I morgon fyller hjärtat 3 år. Jag och Wilma har ledig dag, så det en träff med mormor på Mc Donalds och Tuna park. Vi passar på att sjunga och öppna paket innan pappa Henke åker till jobbet.


Stora tjejen

På torsdag fyller våran älskling 3 år. Helt sjukt vad dessa år har gått fort.

Under semestern slutade Wilma med blöja på dagarna. Det har gått över förväntan. Trodde att det skulle bli mer nerkissade trosor och byxor i början. Hon har fortfarande lite svårt med att bajsa på toan. Man märker på henne att hon tycker det är jobbigt. Hon säger till och då får hon en blöja. Funkar jättebra och Wilma är nöjd. Under de senaste två månaderna har hon varit torr i blöjan på morgonen. Vi har frågat henne under en tid om hon vill sova med blöja eller trosor. Wilma har valt att sova med blöja. Nu har vi pratat med henne att det funkar jättebra att sova utan blöja. Hon har nu sovit i 1 vecka utan blöja. Med undantag natten hos morfar och mormor i måndags. Funkar hur bra som helst och hon är så stolt.

Nästa steg blir nappen. Hon vet att när hon fyller 3 år ska hon sluta/minska på användningen av sin älskade nappis. Det får ta den tid det tar.


Härliga hösten

Idag har vi varit ute hela dan. Började dagen med att uträtta några ärenden. Sen åkte vi till mormor och morfar och tvättade bilen.

När vi kom hem började vi fixa med utemöblerna. Sen har vi myst med god mat och bad.

Här kommer lite bilder från veckan som varit.


Myslördag

Vi började dagen med mysig frukost. Sen var det dags för mig att sova några timmar efter nattens jobb. Henke och Wilma var iväg till förskolan och tog foto och sen var de hos farmor och farfar resten av dagen.

På em/kvällen har det blivit fix här hemma och sen gjorde vi hemmagjord pizza till middag. Wilmis däckade i soffan efter en fartfylld dag.


RSS 2.0