Städa

Wilma hjälper gärna till med städning. Under semestern blev det storstädning. Wilma tyckte det var kul och piska mattor. Hon hade flugsmällaren som mattpiska.


Ramsered

Efter Astrid Lindgrens Värld fortsatte vi ner till kusinerna i Halland. Det blev en hel del lek och bus med kusinerna. På torsdagen var det dags att åka till äventyrslandet i Halmstad. Blev både karusellåkning och bad. Wilma var modig och åkte de större karusellerna med någon av oss.

Sandra, Kim och barnen kom ner på em. På fredagen blev det lek för alla barn och vi mammor shoppade loss på GeKås i Ullared.

På lördagen var det dags att åka hem igen. Vi mötte upp Putte och Tess i Söderköping för att äta glass på Smultronstället.


Dop

Idag ska vi på Milos dop. Har varit dåligt med uppdateringar pga vardagen är igång. Vi har även haft ett dödsfall inom familjen. En tuff vecka med andra ord. Kommer komma flera inlägg från våran semester och lite annat inom en snar framtid.




Dag två på Astrid Lindgrens värld.

Dag två på Astrid Lindgrens värld blev det lite av allt. Vi körde igenom det mesta som Lottas på bråkmakargatans hus, show med Karlsson på taket, Show med Emil, show med Madicken, Sjörövarshow med Pippi och avslutade med dans i Mattisborgen. Wilma somnade på vägen så hon missade det sista i Mattisborgen. Efter två kanondagar blev det lite shopping. Wilma fick "riktiga" guldpengar från Pippi och Lottas Björngris Bamse en Pippi cd skiva. Superkul för både Wilma och oss som föräldrar. Sen var det extra kul att vi fick sällskap av familjen Byström/Bergström.


Besök från Frankrike

Idag kom fransmännen från landet och gjorde först stan sedan träffades vi dem på Pilkrog och åt lunch. Efteråt kollade vi runt på fina Djurgården. Sedan åkte vi hem till farmor och farfar. Efter vi alla smällt maten gick vi till tennishallen, där Pappa Henke spelade tennis med Claude, Birgit, Solveig, Erika. Wilma hade med sig sitt racket och mjukbollar. Det var ledigt på en bana så hon fick spela med Erika och avsluta med att spela med pappa Henke. Vi avslutade dagen med fika hos farmor och farfar.


Astrid Lindgrens Värld.

Det blev två dagar inne på Astrid Lindgrens värld. Första dagen satsade vi på Pippi och Ronja som både är Wilmas och Moas favoriter. Det blev träff med Pippi och lek i Villevillekulla. Sen var det en show med Ronja. Det var så bra gjort med alla effekter. Wilma var lite rädd när de sprutade rök och grådvärjarna kom. Efteråt åkte vi och åt mat och sen blev det mys med film på kvällen.


Åka båt

Innan vi åkte på semester åkte vi båt med Catrine & Daniel. Vi åkte till en ö vid Sunbyholm och badade och solade. Tyvärr så var det ganska molnigt och när vi skulle bege oss hem kom en regnskur. Det var en lyckad dag trots vädret.


Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Vi har haft en fartfylld vecka med besök på Astrid Lindgrens värld och vart hos kusinerna. Kommer att komma flera inlägg med bilder från veckan.


RSS 2.0