Bada

Nu ikväll när vi sa till Wilmis att vi skulle bada tog hon av sig blöjan. Klänningen fick hon inte av sig och ville ha hjälp. När pappa tog av henne klänningen kom hon springande till mig och sa- mamma titta Wima nakenhis. Pappa kunde jäpa Wima. Nu Wima bada.


Hårtofsar

Idag när vi var och handlade fick Wilma köpa hårsnoddar. När vi lyckades få två tofsar sa Wilma - Mamma Wima ä likadan så pippi. Hon är så stolt. Springer titt som tätt till spegeln. Sötnos.


Åka bil

Mamma nu Wima åka Moffa tätta bilen. Hej då.

Sötnos pratar förfullt. Härom dagen frågade Wilma - va gö du mamma? När vi åkte hem från Halland sa hon - titta mamma solen siner. När vi såg två cyklister sa hon -de likadana.


Mammas älsklingar

Det blev inget Farsdag firade för våran del, då vi åkte hem från Halland i Söndags. Vi firar istället nu i helgen med en massa mys och paket till pappa.



På väg hem

Nu sitter vi i bilen igen på väg hem. Vi har haft superkul. Igår åkte vi förbi ett hus dom har cirkus djur. På bilden ser ni kameler. Wilma sa - mamma melen (kamelen) äta gräs.


Film i bilen

Nu kollar Wilma på Pippi med den portabla dvd spelaren. Hon sken som en sol när filmen började. Laptopbrädan är perfekt att ha med till dvd spelaren och som bord när vi hade fruktstund.


Fruktstund

Nu har vi haft fruktstund i bilen och ätit hamburgare på Mc Donalds. Wilma tror vi ska åka till landet i Mariefred. Vi har lånat Melbas portabla dvd, så efter sovstunden tittar vi en stund på Pippi.




Middag hos Putte & Tess

I måndags var vi hela familjen hos Morbror Putte & Tess. Mormor och Morfar var också där. Vi fick god mat och myste med katterna Smilla & Svante.


Packa

Nu på morgonen sa jag till Wilma att hon skulle ta fram böcker och leksaker hon vill ha med när vi åker till Halland.

Wilma gick och hämtade två nappar och sin snuttis. Napparna la hon i fickorna på klänningen och sa mamma Wima packat nu. Sen gick hon och hämtade en till napp och en annan snuttis och sa mamma osså packat. Härliga busunge.





Skala banan

I veckan lärde sig Wilma att skala banan på förskolan. Nedanför ser ni en serie med text och bilder hur det gick till. Det är väldigt mycket "Wima kan", " jag kan mamma".

Har ritat över det andra barnet pga sekretess från förskolan.


RSS 2.0