Rita av handen

Roligt att rita av sin hand. Hon blir vansinnig när det inte går som hon vill.


Wilmas första huvudfoting

Igår satt Wilma och ritade. Hon har börjat att rita cirklar stora som små. Hon pekade stolt och sa Mamma titta en ubbe (gubbe). Frågade pappa Henke om hon hade fått hjälp, men det hade hon inte. Hon har ritat sin första huvudfoting. Kanske av en slump. Får se om det kommer fler.


Foto från Förskolan

För några veckor sedan tog Wilma foto på förskolan.


Öroninflammation

Wilmis har fortfarande hög feber så nu under kvällen var vi på vårdcentralen. Lilla snuttan hade dubbelsidig öroninflammation.


Sjuk

Wilma har varit hängig i några dagar med hosta och snorig och i måndags kom febern. Hon har fortfarande hög feber, men leker och är nästan som vanligt. Idag har vi fikat med Wilmas servis och bakverk, bakat med trolldegen, målat med vattenfärg och kollat på Karlsson på taket och en massa annat.



Virkade bakverk

Wilmas mormor har fixat en massa virkade bakverk. Wilma älskar dem och bjuder gärna på kaffe. Så är ni fikasugna är ni välkomna.


Trolldeg

Idag har Wilma ledig dag från förskolan. Nu på morgonen gjorde vi trolldeg, så nu bakar vi en massa kakor och bullar.


Idag har Eddie och Sandra varit här och bu...

img_9587 (MMS)

Idag har Eddie och Sandra varit här och busat och ätit mat. Wilma kunde knappt sova på dan för att Eddie skulle komma och busa. Bilden är tagen efter Arvids kalas.


Mamma- vad ska du göra i morgon Wilma? Wil...

img_3959 (MMS)

Mamma- vad ska du göra i morgon Wilma? Wilma- Wima busa Eddie. Sjunga äta tåta och bulle. Wilmis tror bestämt att det är hennes födelsedag varje dag. Så fort vi tänder ett ljus så ska vi sjunga ja må hon leva.


På förskolan har de pratat mycket om olika...

img_3448 (MMS)

På förskolan har de pratat mycket om olika yrken. De har även tagit kort på alla vad de vill göra när de blir stora. Wilmis skall jobba på posten som sin pappa. Sötnos.


Ikväll skulle Wilma sova med grattiskortet...

img_9923 (MMS)

Ikväll skulle Wilma sova med grattiskortet från Putte och Tess. Hon sa- mamma Wima gilla godan. Godan söt.


I lekparken med Catrine.  Lek och picknick.

img_3151 (MMS)

I lekparken med Catrine.  Lek och picknick.


Födelsedagsmys med Tess och Pippi på de sj...

img_8629 (MMS)

Födelsedagsmys med Tess och Pippi på de sju haven.


Idag fyller våran Wilma 2 år. Grattis älsk...

img_5972 (MMS)

Idag fyller våran Wilma 2 år. Grattis älskade busunge. Hon har blivit firad på förskolan och nu i kväll skall vi fira med god mat och tårta.


Wilma vart så glad när hon blåste ljusen p...

img_3971 (MMS)

Wilma vart så glad när hon blåste ljusen på tårtan Efter det sjöng vi för Wilma. Hon såg alldeles chockad ut. Mycket lek och bus och en massa fina presenter. Tack alla vänner med barn.


Väntar med spänning på att kompisarna skal...

img_4400 (MMS)

Väntar med spänning på att kompisarna skall komma.


Wilma berättade i morse: W- mamma wima äta...

img_9723 (MMS)

Wilma berättade i morse: W- mamma wima äta äppepaj där. (pekar på en plats vid matbordet). Mamma- det var ju länge sen, kommer du ihåg det.  W- Wilma sitta här.  Citine (Catrine) sitta här. Danne sitta här. O Pappa sitta här.


Vi hann bara gå några meter på Ikea när vi...

img_9013 (MMS)

Vi hann bara gå några meter på Ikea när vi träffade på Melba, Karolina & Daniel. Oj vad det blev lek, bus och spring för tjejerna. o


Idag var vi en sväng på Ikea. Wilmis fick ...

img_5815 (MMS)

Idag var vi en sväng på Ikea. Wilmis fick fler stolar till sitt bord. Vi monterade dem och ställde upp dem, men Wilmis la ner dem igen för att fortsätta skruva. Sötnos.


RSS 2.0