Semester

Nu har vi alla semester i 5 veckor. Vi bor denna vecka hos mormor och morfar i Borsökna. Grillar med vänner och badar i poolen.

Wilma har nu lärt sig att hoppa och hamna under vattnet. Självklart med puffar och en vuxen i poolen eller på kanten beredd att hoppa i.

I helgen har det varit barnkalas för Elmer och Melker. Besök i Parken Zoo med karusellåkning och konsert med Sean Banan.


Läsa tidningen

Härom dagen blev det väldigt tyst här hemma. Då anar man bus, men det var det inte.

Wilma hade tagit dagens tidning och gått ut och satt sig i sin hammock. Kunde inte låta bli att skatta för det så väldigt roligt ut. När jag frågade henne vad hon gjorde fick jag till svar - mamma jag läser tidningen och det står att jag är bäst. Kom får du se.


Prinsess bröllop

När våran prinsessa Madeleine gifte sig bänkade jag och Wilmis oss framför teven. Oj vad hon gillade att kolla in alla kungligheter och de andra gästerna. Hon blev så imponerad av alla klänningar att prinsessklänning, tiara och klackskor åkte på.


Nu är vi tillbaka.

Hej alla

Nu har det gått många veckor sedan förra inlägget. Efter många förfrågningar från nära och kära skall vi bli bättre på att uppdatera. Här kommer lite blandade bilder från sista tiden.


RSS 2.0