Första tågresan

I måndags åkte jag, Wilma och mamma/mormor tåg till Västerås för shopping. Det var första gången Wilma åkte tåg, så hon var väldigt exalterad. Efter några timmar på stan åkte vi hem till Eskilstuna igen.

Wilma var supernöjd med sakerna hon fick. Favoriterna var glittriga skor och rosa glittrig bikini som hon fick av mormor. De satt på några minuter efter att vi kommit hem.


Utvecklingssamtal

Igår var vi på utvecklingssamtal på förskolan. Pappa Henke tog komp, så han kunde vara med. Två mycket stolta föräldrar gick från mötet.

Efter mötet hade vi lovat Wilma att vi skulle göra något skoj. Wilma ville bowla, så vi åkte ner till bowlinghallen efteråt. Oj vad hon gillar att spela, men har lite svårt att vänta in sin tur. Efteråt åkte vi hem och hade fika på golvet i vardagsrummet.


Mormors köttfärssås

I vecka lagade Pappa Henke köttfärssås och spagetti. Wilma är inte så förtjust i köttfärs, så hon ville inte äta.

När hon för ett tag sedan sov hos mormor och morfar åt de köttfärssås och spagetti och Wilma åt två portioner.

Vi sa att pappa Henke hade lagat mormors köttfärssås och då gick det helt plötsligt att äta. Hela två portioner gick ner.


Barnkalas

Idag var Wilma bjuden på Moas barnkalas på Leos Lekland. Hon var så spänd över kalaset att hon inte ville sova igår kväll. Det blev tårta och lek i timmar.


RSS 2.0