Nu åker vi på semester

Nu är vi på väg till Vimmerby och skall till Astrid Lindgrens värld. Blir en sväng idag och hela dan i morgon. Sen fortsätter vi till faster och kusinerna i Halland. Wilma tittar på Emil på sin nya lilla dvd. Hon fick en slant av Mormor och Morfar för att köpa en studsmatta. Vi skulle ha en lite mindre modell då baksidan inte är så stor. Den var slutsåld, så vi fick tips av Sandra att köpa en dvd till resan. Vi lånade Melbas förra året och den var superba.


Grattis Farmor

Idag fyller Mamma/svärmor/farmor år. Vi firade henne med en tripp till Westergwarn där vi åt lunch. Efteråt åkte vi till Åsby för att kolla in mini zoot och handla blommor och kött. Wilma var förtjust i kaninerna, men var lite rädd när de kom för nära. Hon vågade iallafall klappa en kanin.


Poolbad hos Mormor & Morfar

Igår åkte vi till Mormor och Morfar och badade i poolen. Sandra, Kim, Eddie och Ebba kom också dit. Det blev en del bad för Wilma och Eddie, både i stora poolen och i barnpoolen. När vi kom hem fortsatte Wilma att bada i sin lilla pool.


Moffa med på tv

I söndags var det dags för Wilmas Morfar att skrapa Triss i Tv 4 Nyhetsmorgon. Putte och Tess kom över på morgonen och kollade på skrapet. Vi var så spända och när första lotten var skrapad och det blev 20 år hoppade vi alla vuxna och skrek. Wilma blev lite rädd och ville inte se nästa omgång. Nästa skrapning var så spännande. När sista var kvar såg vi att det skulle bli mycket pengar. Det slutade med 25.000:- i månaden i 20 år. 6 miljoner. Helt sjukt mycket pengar. Vi åkte efter skrapet och lämnade Wilma hos Farmor och Farfar på landet där kusinerna från Halland var. Sen fortsatte vi mot Stockholm för att träffa Mamma, Pappa, Hella & Lasse. Det blev en lyckad kväll med god mat och dryck. Dagen efter blev det lite shopping innan avfärd hem. 


Semester

Nu har vi alla semester och njuter. Igår var vi på Travet med Sandra, Kim, Eddie, Ebba och Sandras bror Rickard. Det blev en härlig em/kväll med en massa lek och annat för barnen.


Sovit borta

Igår onsdag sov Wilma hos Mormor och Morfar. Jag jobbar mina sista nätter och Henke och Wilma är lediga. Pappa Henke skulle ut och äta med några kompisar så Mormor och Morfar fick rycka in. Idag var Wilma och Mormor på Tuna Park och åt lunch på Mc Donalds. Igår när mormor talade om vad de skulle göra sa Wilma - mormor jag har ingen Barbie. Har du inte. Nä jag har ingen Barbie. Kanske köpa Barbie?? När hon kom hem hade hon fått sin första Barbie. Hon har med sig den överallt. Nu är det mys med Barbie till Madicken.


Strul att blogga

Nu har det strulat i några dagar med att komma in på bloggen. Nu verkar det fungera igen. Under dagarna som har gått har vi varit hemma och lekt för att bli helt friska. Wilma har badat i sin lilla pool och vi har kört hårt med pottan. Det har ju inte riktigt fungerat med att kissa och bajsa på pottan hemma. Inga problem på förskolan , men hon totalvägrat hemma. Det började i måndags med att Wilma sett grannpojken kissa ute. Hon ville bestämt också kissa ute på gräset. Hon fick trosor och kissade ute några gånger under dagen. På em säger hon att hon även skall bajsa på gräset. Nää där gick gränsen, men vi tog ut pottan. Efter en stund ropade Wilma att hon hade bajsat på pottan. Nu har hon varit blöjfri hela veckan under dagarna och det har bara hänt en liten olycka.


På bättringsvägen

Vi är fortfarande lite hängiga. Vart en tur för mig till läkaren igår. Fick antibiotika så nu blir det nog bättre om några dagar. Wilma är bättre både i förkylning och ögonen. Vi har ju bara varit hemma den sista tiden för att kurera oss. Wilma har klättrat på väggarna och vill göra en massa annat. Svårt att acceptera att hon är sjuk när hon har sett grannbarnen leka. Pappa Henke åkte till leksaksaffären för att muntra upp Wilma. Det blev tuschpennor och en rockring. Igår blev det grillning och lek på baksidan.


Sjuka

Oj dagarna rinner iväg. Här hemma är vi sjuka. Wilma är väldigt snorig och har ögoninflammation. Jag har hosta och feber. Pappa Henke har varit hemma och tagit hand om oss. Det är på bättringsvägen så vi hoppas att kunna hitta på något skoj i helgen.

Nästa vecka börjar Henke och Wilma sin semester. Jag jobbar två veckor till. Tur att man jobbar natt så man är ledig mycket ändå.

Bilderna är från förra veckan då Wilma fick en glass efter handlingen. Hon blev så ledsen inne i affären för de hade tagit bort alla bananer till barnen. Det händer att banan och skal har kommit på golvet och flera har ramlat och brutit sig. Wilma hade lite svårt att förstå att hon inte fick ta en när hon såg alla bananer som var till salu. Fick locka med en glass med strössel.


RSS 2.0