Parken Zoo

Idag blev det Parken Zoo med Sandra och Eddie. Vi var bara på tivolit och åkte karuseller i timmar,åt popcorn och tog lotter. Blev även ansiktmålning för Wilma och Eddie. Avslutade med att vi vann en jättestor Choklad. Blev även andra vinster som ett svärd och en Hello Kitty gosedjur. Superkul dag med många skratt.


Leos lekland

Igår blev det en tripp till Leos Leksand med Sandra och Eddie. Det var första gången Wilma var där så hon var lyrisk. Det blev lek i några timmar innan vi hämtade Pappa Henke och åkte hem.

Det var helt omöjligt att hålla Wilma vaken när vi kommit hem. Hon satt och slumrade till när hon skulle kissa på toan. Hon däckade i soffan och fick sova en stund. Somnade tidigt på kvällen trots vilostunden. Hon var helt färdig av allt klättrande och bus.


Kalas

Förra helgen åkte vi till Gudmor Catrine och Daniel på kalas. Catrine har fyllt år så det var en massa goda bakverk och en massa lek för Wilma. Hon lekte med Daniels brorsbarn Cornelia. De hittade verkligen varandra och lekte förfullt.


Rördrommen

För två helger sedan blev det en tripp till Naturreservatet Rördrommen där Farmor hade svamputställning.

Vi klappade får och kollade in bikupan och självklart alla svampar. De fanns både ätliga och giftiga svampar. Två fulla bord med ca. 110 olika sorter. Avslutade med en titt uppe i utsiktstornet.


Eddie 3 år

För några veckor sedan var vi på Eddies kalas. Mycket lek, fika, korvgrillning, och som avslutning blev det skattjakt.


Mormors vindruvor

För ett tag sedan plockade vi vindruvor hos mormor och morfar. De var väldigt söta och goda.


Gammelmorfar 76 år

Igår kväll åkte vi och grattade Gammelmorfar Gunnar som fyllde 76 år. Det blev smörgåstårta och en massa lek och bus med bebisarna Milo, My och hunden Isidor.
Wilma hjälpte Evy med disken sen bänkade hon sig i tvrummet och ropade att hon ville mysa. Evy och Wilma kollade en stund på fångarna på fortet innan vi åkte hem.


Mys med Catrine

Igår åkte jag och Wilma ner på stan. Vi köpte lite höstkläder till Wilma innan vi mötte Catrine för lunch.

Sen gick vi till Godis Land där Wilma fick plocka godis till helgen. Väldigt spännande med en affär som bara säljer godis. Wilmis berättade för pappa Henke när han kom hem att hon varit i en likadan godis affär som Pippi går till.


Harry 1 år

För några veckor sedan blev det kalas för Harry som fyllde 1 år.

Det blev korvgrillning och fika. Barnen lekte och som avslutning blev det skattjakt.


RSS 2.0